Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Måkestad Bovim kan miste hele innendørssesongen

Opereres i hælen på fredag.

PÅ KRYKKER: Ingvill Måkestad Bovims OL-håp endte på krykker. Nå skal mellomdistanseløperen opereres i hælen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
PÅ KRYKKER: Ingvill Måkestad Bovims OL-håp endte på krykker. Nå skal mellomdistanseløperen opereres i hælen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

(Dagbladet): Ingvill Måkestad Bovims drøm om å løpe OL-finale på 1500 var over allerede før hun i det hele tatt hadde fått vist seg på Olympiastadion.

En skade i akillesen, som hun pådra seg på den siste treningen før avreise, førte til at hun måtte trekke seg fra konkurransene i London.

- Drømmen er knust! Fått diagnose på alvorlig skade i akilles. Utrøstelig nå, skrev hun på Twitter da avgjørelsen var tatt.

Fredag skal hun gjennomføre en operasjon, og er sannsynligvis ikke tilbake før neste års utendørssesong, melder Aftenposten.

- Det er en utvekst på hælbeinet, som har presset på akilleshælen over lengre tid. Denne skal nå fjernes, sier trener Knut Jæger Hansen til ap.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media