Måkestad Bovim på sisteplass i Shanghai: - Vet ikke hva som skjedde

Sliter med forkjølelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingvill Måkestad Bovim løp inn til skuffende 4.14,12 på 1500-meteren i Diamond League-stevnet i Shanghai lørdag. Hun ble sist av dem som fullførte.

Kenyanske Faith Kivant løpet med strålende 3.56,82. Hellen Obiri som også løper for Kenya tok annenplassen med 3.59,34, mens Etiopia og Dawit Seyaum løp inn til tredjeplassen med 3.59,87. Det var bare disse tre som løp under fire minutter.

- Jeg fikk ikke sett løpet og vet ikke hva som skjedde med Ingvill, men jeg vet at hun pådro seg en liten forkjølelse etter Holmenkollstafetten. Det kan ha hatt en viss virkning, sa sportssjefen i friidrettsforbundet, Ronny Nilsen til NTB lørdag ettermiddag.

Han sa også at Måkestad Bovim kom fram til Shanghai med kort tid til løpet, slik at akklimatiseringen på grunn av tidsforskjellen ikke har vært optimal.

- Nå skal hun løpe på nytt i Beijing 18. mai, og jeg har stor tro på at hun kommer til å prestere mye bedre der, sa Nilsen.

Ingvill Måkestad Bovim har 4.10,23 som årsbeste denne sesongen, mens persen hennes på 1500-meteren er på 4.02,20. Hun satser mot EM i Amsterdam og OL i Rio denne sesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer