Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Måkestad Bovim usikker på om hun starter

Bestemmer seg søndag.

USIKKER PÅ START: Ingvill Måkestad Bovim skadet seg på siste trening før London-turen og er usikker foran innledende heat på 1500 meter i OL. 
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
USIKKER PÅ START: Ingvill Måkestad Bovim skadet seg på siste trening før London-turen og er usikker foran innledende heat på 1500 meter i OL. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Ingvill Måkestad Bovim er usikker på om hun kan starte i OL-kvalifiseringen på 1500 meter mandag. Hun skadet seg på siste trening torsdag.

Det var i det aller siste draget i regnvær på Bislett torsdag kveld at hun fikk fryktelig vondt i høyre bein. Hun har fått et problem med hælsenen.

- Det var forferdelig vondt til å begynne med, men det var litt bedre fredag, og i dag er det enda litt bedre, sa Bovim til NTB.

Hun har tatt det helt med ro siden torsdag og får behandling. Dessuten spiser hun smerte- og betennelsesdempende medisiner. En test i løpet av søndagen skal avgjøre om hun er i stand til å starte mandag.

Det er innledende heat mandag, semifinale onsdag og finale fredag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media