VENTER BARN: Ingvill Måkestad Bovim venter barn. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
VENTER BARN: Ingvill Måkestad Bovim venter barn. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Måkestad Bovim venter barn i mai

Satser likevel mot Rio de Janeiro i 2016.

(Dagbladet): Ingvill Måkestad Bovim venter barn. Det skriver hun i et innlegg på sin blogg.

- Vi skal utvide Team Måkestad Bovim Rio 2016 med ett medlem. Dokke kjenner jo til de gamle. Frode - mann, Knut - trener, Kjetil - assisterende trener, Mamma og Pappa . Og nå vi utvider med et lite troll i mai, skriver hun.

Da Dagbladet møtte Bovim i fjor høst sa hun at hun muligens skulle satse mot OL i Rio de Janeiro i 2016, og dermed vente med å få barn. På spørsmål om det var aktuelt å stifte familie etter OL i London, svarte hun:

- Det er ikke gitt at jeg vil komme tilbake på samme nivå da. Historien viser at det er litt «fifty-fifty» om man kommer tilbake etter en fødsel.

Måkestad Bovim måtte trekke seg fra OL i London på grunn av en akillesskade. Hun var langt nede etter skuffelsen, men fikk da tid til å tenke på hva som var viktig for henne.

«Etter den store nedturen i London fikk eg nok ein gang kjenne på hva som er viktig her i livet; Familien og de gode vennene mine som er der og alltid støtter meg i oppturer og nedturer! Løpingen er min drøm som eg lever fullt ut, men uten å dele de fantastiske gledene og de hjerteskjærende nedturene er løpingen ikkje så viktig. Heile teamet er altså veldig viktig. Og eg er ubeskrivelig takknemlig til alle som støtter min løpekarriere» skriver hun på bloggen sin.

Hun kommer til å satse videre på løpekarrieren.

- Satsingen min har alltid vært et familieprosjekt. De neste årene kommer ikkje til å være noe unntak. Vi gleder oss alle til den spennende tiden fremover, skriver hun.