Maks moro med Max

Har V75-banker på lille julaften.

HUMØRSPREDER. Knut Halvor "Max" Grønbekk skal sørge for moro i V75-spillet med  Odin Rex på Bjerke lille julaften. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
HUMØRSPREDER. Knut Halvor "Max" Grønbekk skal sørge for moro i V75-spillet med Odin Rex på Bjerke lille julaften. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Det er mulig å vinne en formue før treet skal pyntes lille julaften.

Og det kan bli maksimalt moro med Max, som trener Dagbladets V75-banker.

Knut Halvor Grønbekk (37) går bare under tilnavnet Max på travbanene.-Det navnet fikk jeg av en cowboyfyr, som skulle reparere et gjerde ved en stall jeg jobbet i for en god del år siden. Han var aldri interessert i å lære navnet mitt. Så han kalte meg bare for Max for enkelhets skyld. Siden har det navnet fulgt meg. Det er få som kjenner Knut Halvor i travsporten, ler Max.

Onsdag reiser han med klare ambisjoner inn til Bjerke fra sin stall i Revetal i Vestfold.-Jeg reiser ikke inn for å ta en premie med Odin Rex. Det er helt klart, sier Max.

Og han kan fortelle om en hest som er bedre enn noen gang.-Jeg synes han ser bedre ut nå enn da han vant lett 10. desember. Da fikk han et perfekt løp i rygg på leder, men spratt fra dem med 15 meter da han fikk fritt fram på oppløpet, sier Max.Taktikken er klar

Onsdag er taktikken åpenbar. Travsporten preges mye av taktikk og hemmeligheter på forhånd. Men ikke denne gang. Det er ingenting å legge skjul på at det bare er teten som gjelder i V75-4.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer