Maks uflaks

I august ble Petter Witnes bitt i øyet. Etterpå har uhellene fulgt hockeyspilleren. Nå står hans livs største kamp i fare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/SARPSBORG (Dagbladet): -  Det er nesten bare å le, sier Petter Witnes.

-  Så mye uflaks på en halv sesong skal ikke være mulig. Nå vurderer jeg å levere inn en Lotto-kupong, for snart må det vel snu.

Og det fortjener jammen Sparta Sarpsborg-spilleren.

Uhellene startet natt til lørdag 31. juli. På vei fra noen kamerater ble Petter Witnes og Fredrikstad-midtstopper Tor Trondsen angrepet av en mann i narkorus.

-  Han bet meg i øyet. Det var en sjuk og skremmende opplevelse, og jeg holdt meg borte fra ishockeyen noen dager etterpå, forteller Witnes.

Ned fem kilo

Tre uker senere var han igjen uheldig da han brakk kjeven i en treningskamp mot Østfold-rival Comet Halden 17. august. Bruddet satte ham på sidelinja i en måned.

-  Jeg fikk ikke i meg næring på ei uke, og gikk ned fem kilo. Men det var også bra i den forstand at jeg ble kvikkere i kroppen etterpå. Så den skaden kom det noe godt ut av, forteller 22-åringen.

I serieåpningen mot Stjernen mista Witnes ei tann, mens den siste skaden kom i forrige uke. Da falt Witnes ned fra ei gardintrapp mens han pusset opp leiligheten til en bekjent. Resultatet ble et avrevet leddbånd i skulderen, noe som setter forwarden på sidelinja i minst en måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.