Paris-Nice, World Touren i sykling:

Maktdemonstrasjon av Groenewegen

Den nederlandske spurteren fortsetter å vinne.

DOMINERER: Dylan Groenewegen fortsetter å vise styrke i 2018. Mandag tok han sesongens femte seier på den andre etappen av Paris-Nice. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)
DOMINERER: Dylan Groenewegen fortsetter å vise styrke i 2018. Mandag tok han sesongens femte seier på den andre etappen av Paris-Nice. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Den andre etappen av Paris-Nice var av det bedagelige slaget, over de 187 kilometerne mellom Orsonville og Vierzon. Langt over tidsskjema skulle rytterne endelig spurte om etappeseieren, like før klokken 17.

Quick-Step Floors tok kontrollen inn på de siste to kilometerne, men mistet hverandre litt i en av de siste svingene.

Dermed tok Ramon Sinkeldam over fronten og dro opp spurten for Arnaud Démare. Franskmannen åpnet spurten, men bakfra kom Dylan Groenewegen og nederlenderen leverte en strålende spurt.

I den slake motbakken gikk han tidlig og selv med Elia Viviani og André Greipel perfekt plassert på hjulet, var det ingen som kunne matche LottoNL-Jumbo-rytterens langspurt.

Seieren er Groenewegens femte denne sesongen.

- Jeg føler meg veldig bra. I tillegg er laget veldig sterke og gjorde en god jobb i finalen. Det var en hard spurt, med en liten stigning åp slutten, men til slutt klarte jeg å spurte for seieren og det var fint. Etappen var veldig enkel, men finalen var hard. Vi kom i en god posisjon i den siste svingen, så spurtet jeg og vant, forklarte 24-åringen i seiersintervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer