Mål forvirrer Solskjær

Det engelske fotballforbundet (FA) og Manchester United strides med UEFA i spørsmålet om hvor mange mål Ole Gunnar Solskjær har scoret.

- Det stemmer det. Jeg vet fortsatt ikke om jeg har laget 100 mål for Manchester United, sier Solskjær til NTB.

På Uniteds egne nettsider står det å lese at kristiansunderen siden han kom til United sommeren 1996, har scoret 99 mål for klubben. Ifølge Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har Solskjær allerede nådd 100-grensen.

Stridens kjerne, om det kan kalles det, er om mesterligamålet mot tyske Leverkusen forrige sesong var Solskjærs, eller om det var selvmål.

- Jeg bryr meg ikke så veldig mye om hvorvidt det var mitt mål eller ikke. Her i England regnes det som selvmål når ballen forandrer retning i en motspiller og går i mål. Det gjorde den scoringen. Men UEFA mener altså det var mitt mål, smiler Solskjær.

Onsdag starter sesongen for United. Da er det kvalifisering til mesterligaen mot ungarske Zalaegerszeg i Budapest.

- Dette er en kamp vi absolutt må vinne. Noe annet er ikke aktuelt, sier Ole Gunnar Solskjær til NTB.

United må klare seg uten storkjøpet Rio Ferdinand onsdag. Verdens dyreste forsvarsspiller hinket av banen etter 25 minutter i sin United-debut på Old Trafford mot argentinske Boca Juniors lørdag.

- Det ser ikke ut til at Rio rekker onsdagens kamp. Nå gjør vi alt vi kan for at han skal bli klar til lørdagens serieåpning mot West Bromwich, sier United-manager Alex Ferguson.

(NTB)

<B>IKKE HELT I HUNDRE: Ole Gunnar Solskjær har scoret mange mål - men hvor mange blir ikke alle enige om.