Mål-racet

LONDON (Dagbladet): The Bluesbrothers hos Chelsea, Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen, mot the Red Devils fra Manchester United, Ruud van Nistelrooy og Ole Gunnar Solskjær. Det er dagens spisskamp i kampen begge lag må vinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi må vinne alle våre siste kamper for å ha en mulighet til å bli mester, men Chelsea har av en eller annen grunn hatt et veldig godt tak på oss i London, sier Ryan Giggs. Han sier at United vil angripe fra start av med det de har av angrepsvåpen.

- Dette vil selvsagt gi mer rom for Chelsea og Gudjohnsen og Hasseilbaink, men den sjansen må vi ta, sier Giggs på vegne av United. Klubben som bare har vunnet ett av de siste fem ligaoppgjørene i London.

Ifølge ligastatistikken har Chelsea og United de mest målvillige spissparene i Premier League denne sesongen.

Før dagens oppgjør på Stamford Bridge har Uniteds radarpar van Niistelrooy & Solskjær laget 37 mål til sammen. Rett bak halser Gudjohnsen og Hasselbaink med 36 mål.

Toppscorere

Hollenderne Hasselbaink og van Nistelrooy jakter begge på tittelen årets toppscorer. Spissen fra Chelsea har 23 mål så langt, Uniteds Ruud har 21. Arsenals Tierry Henry er her hærfører.

For tabellfolket kan vi opplyse følgende om hvordan Jimmy og Ruud har puttet:

  • Med hodet: Hasselbaink fire, van Nistelrooy tre.
  • Med venstre fot: Hasselbaink tre, van Nistelrooy fire.
  • Med høyre fot: Hasselbaink 16, van Nistelrooy 14.

Hasselbaink har scoret 15 av sine 23 mål innenfor 16- meteren, van Nistelrooy 18.

Utenfor 16-meteren er det fem for Hasselbaink og null for van Nistelrooy. Ingen av hollenderne har satt inn frispark, men begge har dundret inn tre straffespark hver.

<b<MÅLTYV: Jimmy Hasselbaink.
<b<MÅLTYV: Eidur Gudjohnsen.
<b<MÅLTYV: Ruud van Nistelrooy.
<b<MÅLTYV: Ole-Gunnar Solskjær.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer