Malagas utestengelse opprettholdes

Får ikke spille i Europaligaen kommende sesong.

 FÅR IKKE SPILLE I EUROPA:  Sergio Sanchez (t.v) og Willy får ikke representere Malaga ute i Europa den kommende sesong. Forrige sesong var de nær ved å sende Champions League-finalist Borussia Dortmund ut i kvartfinalen. FOTO: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
FÅR IKKE SPILLE I EUROPA: Sergio Sanchez (t.v) og Willy får ikke representere Malaga ute i Europa den kommende sesong. Forrige sesong var de nær ved å sende Champions League-finalist Borussia Dortmund ut i kvartfinalen. FOTO: AFP PHOTO / ODD ANDERSENVis mer

Idrettens Voldgiftsrett (CAS) avslo Malagas appell om å få lov til å spille i kommende sesongs europaliga i fotball.

Det hadde klubben opprinnelig rett til etter som de ble nummer seks i den spanske toppdivisjonen.

Men CAS holdt fast på beslutningen til det europeiske fotballforbundet (UEFA), som opprinnelig utestengte Malaga fra internasjonal fotball i to år grunnet manglende betaling av skatt og manglende betaling av skyld til andre klubber.

Kun to sene Borussia Dortmund-mål hindret den spanske klubben fra å ta seg til semifinalen i årets utgave av Champions League.

Klubbens straff på to år uten spill i Europa har senere blitt redusert til ett års utestengelse. Og det var den ettårige utestengelsen som CAS holdt fast ved.

Malaga må også betale en bot på 2,25 millioner norske kroner.

Rayo Vallecano overtar Malagas plass i europaligaen. (NTB)