Malec får ikke fortsette i Rosenborg. Benytter seg ikke av kjøpsklausulen

Spilt sin siste kamp.

FERDIG:  Rosenborg benytter seg ikke av kjøpsklausulen på den innleide spissen Tomas Malec (22) fra Slovakia.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
FERDIG: Rosenborg benytter seg ikke av kjøpsklausulen på den innleide spissen Tomas Malec (22) fra Slovakia. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborg benytter seg ikke av kjøpsklausulen på den innleide spissen Tomas Malec (22) fra Slovakia.

- Vi vil takke Tomas for en fantastisk innsats for Rosenborg det året han har vært her. Vi ønsker han lykke til videre, sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye til RBK.no.

Malec er ikke med i troppen mot Sandefjord søndag og har dermed spilt sin siste kamp for klubben. Lånekontrakten med Trencin går ut 31. juli.

22-åringen har vært på banen i totalt 20 seriekamper for Rosenborg og står med seks mål i eliteserien. Denne sesongen har han spilt 112 minutter fordelt på ti kamper. I cupen har han imponerende ni scoringer på fire kamper i år.

Både Haugesunds Christian Gytkjær og Starts Matthías Vilhjálmsson har den senere tiden blitt linket til Trondheim.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer