- Målet er uavgjort sammenlagt

Høgmo håper på tap og seier eller to uavgjorte mot Real.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte kl. 20.45 i morgen: Real - RBK

MADRID (Dagbladet.no): Da har RBK gode muligheter til avansement.

- Vi får ingen større utfordring, verken individuelt eller kollektivt, enn å møte Real Madrid i den formen de er i nå, sa Per-Mathias Høgmo på dagens pressekonferanse på erverdige Santiago Bernabeau.

Han roser superstjernelaget Rosenborg skal møte i morgen, men understreker likevel følgende:

- Alle kamper kan vinnes. Vi har scoret 13 mål på de siste tre seriekampene og har sju mål på fire europacupkamper denne sesongen. Det gjør meg trygg på at vi skal klare å skape sjanser i denne kampen.

Break even

Til tross for at de er i gruppe med verdens mest stjernespekkede lag og de franske seriemestrene Lyon i storform, bedyrer Høgmo at det er mulig å bli blant de to beste i gruppa og ta en plass i åttendelsfinalen.

Skal det skje, bør Rosenborg helst ikke ta færre poeng enn Real i de to kampene de nå skal møtes.

PÅ PLASS I MADRID: Per-Mathias Høgmo tror Rosenborg skal score mot stjernen. Men er fornøyd med en seier og ett tap - totalt. Foto: Scanpix
PÅ PLASS I MADRID: Per-Mathias Høgmo tror Rosenborg skal score mot stjernen. Men er fornøyd med en seier og ett tap - totalt. Foto: Scanpix Vis mer

- Går vi «break even» på de to kampene, har vi et veldig godt utgangspunkt før vi møter Lyon borte og Olympiakos hjemme. Uavgjort i begge kampene eller en seier og et tap hadde vært bra, sier Høgmo.


Helstad starter trolig
- Real og Lyon er favoritter, men vi får håpe at en av dem snubler og at vi kan ta andreplassen, sier Roar Strand.

Ut fra kveldens trening, ser det ut som Rosenborg stiller med følgende lag:

Espen Johnsen - Christer Basma, Bjørn Tore Kvarme, Vidar Riseth, Mikael Dorsin - Roar Strand, Per Ciljan Skjelbred, Jan Gunnar Solli - Daniel Braaten, Thorstein Helstad (Frode Johnsen), Øyvind Storflor.

Usikkerhetsmomentet er spissplassen.

På kveldens trening prøvde Høgmo ut begge, men mye tyder på at han velger Helstad og at Frode Johnsen må starte på benken.

DRILLET MANNSKAPET: Fortsatt er det tvil om Frode Johnsen eller Thorstein Helstad spiller spiss på Bernabeu.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer