Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Målet så billig ut fra alle vinkler

Rekdal om Glimts frisparkmål.

BARE GLADE: Kjetil Rekdal mener Johan Lædre Bjørdals frispark-suser så billig ut. Men det la ingen demper på gleden på Glimt-benken. To minutter seinere hadde AaFK utliknet. Foto:  Anders  Vanderloock, Scanpix
BARE GLADE: Kjetil Rekdal mener Johan Lædre Bjørdals frispark-suser så billig ut. Men det la ingen demper på gleden på Glimt-benken. To minutter seinere hadde AaFK utliknet. Foto: Anders Vanderloock, Scanpix Vis mer

Aalesund og Bodø/Glimt spilte 1-1 og delte poengene søndag. Det var ikke godt nok for noen av lagene som kjemper om å unngå nedrykk.

Uavgjortresultatet gjør at Aalesund og Bodø/Glimt står likt med 24 poeng i eliteserien. Begge lag ligger på de to siste trygge plassene på tabellen. Derfor kan ingen av lagene være fornøyd med poengdelingen i dag.

Kampens to mål kom rett før pause. Bodø/Glimts Johan Lædre Bjørdal slo et direkte fripark rett i mål. Aalesund hjemvendte danske keeper Anders Lindegaard burde hatt tid til å redde skuddet. Men forsvarsmuren kan ha gitt keeperen dårlig sikt til å se retningen på ballen.

AaFK-trener Kjetil Rekdal var irritert over baklengsmålet etter kampen.

- Det målet så billig ut fra alle vinkler. Det kan hende at muren var stilt feil eller at vinden gjør det vanskelig for keeper. Jeg er også skuffet over at vi selv ikke kommer til mer enn én scoring, sa Rekdal.

Selvmål på hodet

Under to minutter etter Bodø/Glimts mål slo hjemmelaget tilbake med en utligning. Men det var ikke AaFK-spillerne som kom til nettkjenning. Glimt-veteranen Runar Berg var uheldig og headet inn selvmål.

Ifølge Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen skal målet ha vært Bergs første på hodet.

UTLIKNINGEN: Aalesunds Amund Skiri (t.v.) header inn 1-1 via hodet til en Glimt-spiller like etter gjestenes ledermål seint i første omgang. Etter en målløs andre omgang endte det uavgjort i Ålesund.Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
UTLIKNINGEN: Aalesunds Amund Skiri (t.v.) header inn 1-1 via hodet til en Glimt-spiller like etter gjestenes ledermål seint i første omgang. Etter en målløs andre omgang endte det uavgjort i Ålesund.Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer

- Vi spilte ingen stor kamp. Jeg vil si den kraftige vinden og regnværet ødela mye for spillet, sa Ingebrigsten. Han frykter ikke høstens nedrykkskamp.

- Bunnstriden avgjøres ikke før den første snøen kommer. Lagene i bunn vil bytte på å være under streken. Nå gjelder det at vi tar flere poeng framover, mente Glimt-treneren.

- Må slå Lyn

Aalesund skal i neste eliteseriekamp møte jumboplasserte Lyn Oslo. Den kampen må de oransjetrøyene vinne ifølge Rekdal.

- Vi må ta flere poeng fra lagene som ligger rundt oss på tabellen. Jeg hadde som målsetting å ta fire eller seks poeng mot Glimt og Lyn. Nå må vi ta tre poeng i neste kamp, forklarte Rekdal.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling