Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målet som reddet spenningen

COVENTRY/OSLO (Dagbladet): Coventry- Manchester United 3- 2. I løpet av kampens siste fire minutter reddet lynraske Darren Huckerby spenningen i årets Premier League. United tapte, og i London jublet Tore André Flo: - Resultatene passet oss perfekt, sier Chelsea-spissen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med seier i kveld er Chelsea bare fire poeng bak United. En influensasyk Flo vet ikke om han spiller kveldens bortekamp mot Southampton. Han ble sendt rett hjem av manager Ruud Gullit i går formiddag - med klar beskjed om å bli frisk.

- Det var ingen vits i å trene. Men jeg ble mye bedre utover kvelden, og spiller hvis jeg blir tatt ut, sier Flo.

Han ble ikke sykere av gårsdagens resultater.

Både Arsenal, Leeds og Blackburn avga poeng i går, og aller viktigst - United tapte.

Takket være Darren Huckerby.

  • Først skaffet lynvingen Coventry straffespark da Henning Berg kom for seint inn i en takling.
  • Deretter avgjorde han kampen da han gikk forbi fire United-spillere, og dundret ballen i mål.

Julegave

Da hjalp det ikke at Ole Gunnar Solskjær hadde utliknet Coventrys tidlige ledelse, og at Teddy Sheringham hadde sendt United i føringen.

- Manchester United er et utrolig godt lag, og vårt viktigste våpen var full innsats og kjemping over hele banen gjennom hele kampen. Vi lykkes med dette i dag, og hvilken julegave til de trofaste tilhengerne på Highfield Road, sier en jublende Trond Egil Soltvedt til Dagbladet.

Trond Egil kom inn da United ledet 2- 1, og slo den viktige pasningen til Huckerby før han raste forbi alt som heter United-forsvarere.

Henning Berg kom for seint inn i taklingen på Huckerby. Dion Dublin, som tidligere spilte for Manchester United, satte straffen sikkert i mål.

- Jeg har vel sett klarere straffespark, men slik er dette gamet, sier Trond Egil Soltvedt.

Herlig Solskjær

Manchester United spilte med Henning Berg i midtforsvaret, og Ronny Johnsen på en noe uvant backplass. Ronny hadde store problemer i begynnelsen, og ikke uventet - det var Darren Huckerby som skapte problemer for nordmannen.

Ole Gunnar Solskjær spilte fra start, og scoret et utrolig flott utlikningsmål etter at Noen Whelan hadde gitt Coventry ledelsen.

Ole Gunnar fikk ballen på venstrekanten fra Ryan Giggs, fintet svenske Roland Nilsson nesten helt opp på tribunen og styrte ballen flott forbi nok en svenske - keeperen Magnus Hedman.

Til liten nytte denne gang. Men til stor glede for Chelsea og Tore André Flo.

- Fem kan vinneDet eneste skåret i Flo-gleden var at Liverpool tok alle tre poengene i Newcastle.

- Manchester United er min favoritt til ligagullet. Men nøkternt sett er det fire, kanskje fem lag som kan vinne. Foruten United, regner jeg Blackburn, Liverpool og Chelsea som de heteste kandidatene. Jeg setter også et utropstegn ved Leeds, sier Tore André Flo.

Men Chelsea må vinne mot Southampton i kveld.

- På papiret er ikke dette det vanskeligste. Men poengene kommer ikke gratis, selv mot såkalte bånnlag. Det kan være vrient å spille mot klubber som har kniven på strupen, sier Flo.

<B>VAKKERT:</B> Et nydelig mål av Ole Gunnar Solskjær var ikke nok for United i går.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!