Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målfest da Rangers tok sin tredje strake seier

Ingen «Zucca»-poeng.

TRE STRAKE: Et New York Rangers i medvind herjet med Columbus Blue Jackets i sin første hjemmekamp for sesongen. Laget startet forrykende og vant til slutt 5-2 i Madison Square Garden. Foto: AP Photo/Kathy Kmonicek/NTB Scanpix
TRE STRAKE: Et New York Rangers i medvind herjet med Columbus Blue Jackets i sin første hjemmekamp for sesongen. Laget startet forrykende og vant til slutt 5-2 i Madison Square Garden. Foto: AP Photo/Kathy Kmonicek/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et New York Rangers i medvind herjet med Columbus Blue Jackets i sin første hjemmekamp for sesongen. Laget startet forrykende og vant til slutt 5-2 i Madison Square Garden.

Mats Zuccarello noterte ingen poeng i seieren, men med 16.23 minutter på isen var han blant Rangers' mest benyttede løpere.

Nordmannen scoret to ganger i fredagens seier over Blue Jackets, men lørdag var hovedrollen overlatt til svensken Oscar Lindberg. Han brukte drøyt fem minutter på å gi vertene en tidlig 2-0-ledelse.

Mer komfortabelt ble det for Rangers kun sekunder senere. Dominic Moore økte til 3-0 i det 5.48 minutter var spilt.

Blue Jackets pumpet på mot Rangers-målet og hadde flere skudd enn motstanderen, men for tredje kamp på rad sto keeper Henrik Lundqvist en svært god kamp for New York-laget. Han reddet totalt 37 av 39 skudd.

På tampen av midtperioden økte Derick Brassard til 4-0 for Rangers, mens Derek Stepan fikset ytterligere forsprang tidlig i den tredje. Senere fikk Blue Jackets to trøstemål ved Ryan Johansen og Boone Jenner.

Mats Zuccarello hadde blant annet et skudd i stolpen i annen periode. Han var ikke på isen ved noen av scoringene.

New York Rangers har vunnet sesongens tre første kamper. Neste oppgjør går hjemme mot Winnipeg Jets tirsdag. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!