Målfest for Manchester United

Old Trafford lekk i begge ender.

(Dagbladet.no:) Manchester United - Fulham 4-2. Cristiano Ronaldo fyller 21 år i morgen, og ga seg selv en fin bursdagspresang med å bli matchvinner mot Fulham.

Allerede etter 6 minutter tok hjemmelaget ledelsen, det som så ut som et innleggsforsøk fra Park Ji-Sung slo i en Fulham-forsvarer og lurte Antti Niemi. 1-0 til United.

Åtte minutter senere satte Ronaldo inn sitt første for dagen på et flott frispark. Fulham-keeper Niemi ble igjen stående urørlig, ballen var ikke borti muren - men på tv-reprisene kunne det virke som om ballen flakket i lufta.

Uansett ledet United oppskriftsmessig 2-0 før kvarteret var spilt.

Prøvde å slå tilbake
Til tross for resultatet var førsteomgangen åpen og spennende, med gode kontringsmuligheter for begge lag. Brian McBride nådde høyest på et innlegg fra høyre halvveis i omgangen, og headet inn reduseringen forbi Van Der Sar.

Gary Neville tapte duellen mot McBride, men ble straks blid igjen. Under ett minutt senere lå nemlig ballen i mål på den andre siden av Old Trafford, Louis Saha satte enkelt en retur fra et Nistelrooy-skudd i nettet.

Målfesten fortsatte fram mot pause, og det var nok en heading som førte til 3-2.

Heidar Helguson banket Patrice Evra i duellen inne i feltet, og en ilter Van Der Sar måtte plukke ballen ut av nettet nok en gang.


Mindre målrik andreomgang
Fem mål før pause betyr sjelden fem mål etter pause, ei heller i kveld.

BURSDAGSFEIRING PÅ FORSKUDD: Cristiano Ronaldo blir 21 år i morgen, i dag feiret han på forskudd med to mål mot Fulham. Foto: AP/Scanpix
BURSDAGSFEIRING PÅ FORSKUDD: Cristiano Ronaldo blir 21 år i morgen, i dag feiret han på forskudd med to mål mot Fulham. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Selv om Fulham hadde sine muligheter, trodde de fleste på United-seier etterhvert som kampen nærmet seg slutten.

Cristiano Ronaldo fjernet all tvil om poengtap på sin siste kveld som 20-åring, portugiseren fanget en retur og knallet inn 4-2 fire minutter før slutt.

Manchester United har vært en garantist for mange mål og underholdende kamper i sine siste to oppgjør i Premier League, i kveld endte det bedre for United-fansen enn det gjorde mot Blackburn i midtuka.