Målfest for Stabæk

Stabæks Axel Kolle, Petter Belsvik og innbytter Thomas Finstad sørget for at Tromsø ble ydmyket på hjemmebane i dag. Bærumlaget vant hele 4-0 over Tromsø på Vallhall stadion.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stabæk vant fullt fortjent over Tromsø på Vallhall stadion i dag. Tromsø var best i starten, men mistet mer og mer av kontrollen utover. Dermed ble det årsverste resultat på hjemmebane.

- Det var årets semste kamp og det var synd at TV var her nå. Luften går helt ut av oss, sa den skuffede Tromsø-treneren Håkan Sandberg til NRKs reporter. Sandberg karakteriserer kampen som årsverste for Tromsø.

30 minutter ut i første omgang scoret Axel Kolle kampens første mål etter et glimrende Stabæk-raid. Samme Axel Kolle ble også matchvinner for Stabæk mot Tromsø i fjor.

I andre omgang kom Petter Belsvik alene fossende mot Tromsø-målet og scoret sikkert etter å ha lurt både forsvarspiller og keeper.

Vel ti minutter etterpå før Belsvik nok et mål. Denne gangen forsøkte han seg på et skudd - som gikk via en Tromsøspiller og inn i mål. Til sist kunne innbytter Thomas Finstad sette inn 4-0-målet bare minutter før slutt.

Valhall stadion

Tromsø - Stabæk 0-4

30 min: Axel Kolle

54 min: Petter Belsvik

67 min: Petter Belsvik

88 min: Thomas Finstad

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer