Målfest i Bergen da Brann slo seg løs i andre omgang

- Vi var et lilleputtlag i egen boks, sier Fagermo etter Odd-kollapsen.

Brann-Odd Grenland 6-2 (1-1)

(Dagbladet): Brann-trener Rune Skarsfjord var ikke fornøyd med utviklingen han fikk se før pause. På spørsmål fra TV 2 om hva han skulle si til gutta i pausen, svarte treneren at han skulle si mye, og at han ikke hadde tid til å stå og svare på spørsmål.

Uansett hva han sa til gutta sine må pausetalen ha virket, for Brann kom ut som et helt annet lag i den andre omgangen. Laget scoret fem mål i omgangen, og kjørte til tider over et hjelpeløst Odd Grenland.

Ojo fikk æren av å punktere kampen på overtid da han vant en duell og stanget inn 6-2. Noen minutter tidligere hadde Tomasz Sokolowski og Rodolph Austin scoret på langskudd.

PERLE MED HÆLEN: Korcsmar scoret to av målene, det første var en vakker scoring med hælen.
 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
PERLE MED HÆLEN: Korcsmar scoret to av målene, det første var en vakker scoring med hælen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

- Vi retta opp en del defensivt. Laget malet på og fikk muligheter. Det er alltid mange årsaker til et slikt kollaps. Vi spilte feks ikke en kamp på onsdag. Men det var en stor forskjell på omgangene, sier Rune Skarsfjord til TV 2.

Målfest Tre mål på seks minutter var deler av beholdningen snaut 11 000 tilskuere fikk se på Brann stadion. Og da Korcsmar satte inn 4-2 med et velplassert skudd, hadde fire av målene blitt scoret av midtstoppere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Odd Grenland slo tilbake etter å ha ligget under to ganger. Mattias Andersson skjøt på direkten etter en fin opprulling på venstresiden, og ballen gikk ned i motsatt hjørne. Etter utlikningen handlet det meste om Brann.

Det var en kveld for midtstopperne i Bergen. De tre første målene i kampen ble alle scoret av spillere i denne posisjonen, og det siste var det desidert fineste. Korscmar dro seg fri på første stolpe på en Brann-corner, og sendte hjemmelaget i ledelsen med en vakker hælflikk.

- Vi var et lilleputtlag i egen boks. Vi blir knust i egen boks. De scorer først på en dødball ut av ingenting, og resten av målene handler om dårlig selvtillit, sier Odd-trener Fagermo etter kampen.

Jevnspilt Brann hadde før kveldens kamp et godt tak på Odd Grenland i Tippeligaen hvor laget ikke hadde tapt på de fem siste kampene mot Skienslaget. Og de rødkledde kom best i gang i dag også.

Markus Jonsson kastet seg fram på bakerste stolpe og ekspederte headingen fra Kim Ojo i mål. Det var svenskens første scoring for Brann  i Tippeligaen.

Odd Grenland slo tilbake like før pause. Etter mye klabb og babb i feltet etter en corner, landet ballen i beina på Fredrik Berge som banket inn utlikningen. Det var ikke ufortjent ettersom Odd Grenland hadde hatt noen gode muligheter ved Frode Johnsen.