Målfest i Drammen

Etter fem scoringer, stod Strømsgodset igjen som seiersherrer i Drammen.

STRAFFEHELT: Strømsgodsets Marcus Pedersen juber etter mål under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Haugesund på Marienlyst Stadion søndag.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
STRAFFEHELT: Strømsgodsets Marcus Pedersen juber etter mål under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Haugesund på Marienlyst Stadion søndag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Strømsgodset - Haugesund 3-2 (2-2)

Mos ble til slutt tunga på vektskåla i en dramatisk kamp mellom Strømsgodset og Haugesund, som altså endte 3-2.

- Det var deilig. Det er viktig å få en bra start med tre poeng. Fullt fortjent. Vi kunne ha scoret flere mål, sa målscoreren til Eurosport etter kampen.

Dagens målfest startet etter kun 90 sekunder, ved Strømsgodset-scoring. Et noe omdiskutert straffe ble gitt til drammenserne da Jonathan Parr gikk i bakken i Haugesund sin 16-meter.

Spesielt Bernt Hulsker var skeptisk til beslutningen under Eurosport sin sending under kampen.

Straffe ble det likevel. Marcus Pedersen var sikker fra straffemerket, og sendte Haugesund-keeper Helge Sandvik feil vei.

Tre scoringer på 20 minutter

Etter 25 minutter spilt skulle Haugesund slå tilbake - mot spillets gang. Et vakkert frispark av Alexander Stølås hamres opp i venstre vinkel. Dermed var lagene like langt, tross Godset-dominans.

Ikke lenge etter var Strømsgodset frampå igjen. Johan Hove scorer fra rundt 20 meters avstand. Keeper Sandvik havnet på feil bein, og måtte se ballen gå inn i nettet.

Rundt ti minutter senere slo Haugesund nok en gang tilbake. Et skudd på halvspretten av Niklas Sandberg går i tverra, via keeper og i mål. Dermed hadde altså Haugesund redusert for andre gang denne kampen.

«Mos» avgjorde

Videre etter dette var det roligere foran mål, og målfesten fikk en liten brems. Sjanser fikk vi likevel til begge lag, men ikke allverdens med store muligheter.

Men etter rundt 70 minutter skulle det jubles i Drammen igjen. Mostafa «Mos» Abdellaoue satte en retur enkelt i mål etter at keeper ikke klarte å holde frisparket fra Jakob Glesnes.

Mot tampen av kampen fikk Haugesund en stor sjanse fra rundt 16 meter, men Sondre Kallestad klarte ikke å presse skuddet under tverrliggeren.

Og bare ett minutt før slutt fikk Haugesund nok en gylden mulighet, men heller ikke denne gangen gikk ballen rett vei for vestlendingene, og kampen ebbet altså ut i 3-2-seier til Strømsgodset.

- Vi gjør en helt ok bortekamp. Vi slipper ikke til så mye, og de scorer på det de har. Vi har en tendens til å slippe inn litt mye mål for tiden, så det må vi få rettet opp, konkluderte Haugesund-kaptein Christian Grindheim.

Nå venter en tøff rekke med kamper for Strømsgodset. De neste motstanderne til drammenserne er Brann, Mjøndalen og Rosenborg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer