Målfest i Leipzig

Ballack helt i bronsefinalen.

(Dagbladet.no): Tyskland og Mexico lagde målfest i Leipzig i bronsefinalen i Confederations Cup i kveld. Det stoppet ikke før det sto 4-3 til Tyskland etter 120 minutters festfotball.

Podolski åpnet ballet med strak venstrevrist fra tjue meter etter tjue minutter. Og da tok kampen samtidig fyr.

Fonseca stormet gjennom på en lur stikkball og dundret inn 1-1, før Bastian Schweinsteiger sendte tyskerne i ledelsen igjen etter vakkert forarbeid minuttet etter.

Så roet kampen seg ned til pause.

10 mann

Andreomgangen startet med en idiotisk takling av Kancke, og dermed var tyskerne redusert til ti. Mexico takket og utliknet noen minutter senere ved Borgetti.

Så presenterte Chelseas tyske panservogn seg. Robert huth banket inn ny ledelse til Tyksland etter corner, og da trodde de fleste på Zentralstadion at matchballen var satt.

Før Borgetti utliknet for andre gang i kampen og sendte kampen til ekstraomganger.

Magi fra Michael

Men Tyskland har en av verdens beste midtbanespillere i Michael Ballack. Høyrefoten er ikke voldsomt langt unna Beckham-klasse, og sju minutter inn i første ekstraomgang skrudde han inn det som viste seg å bli den avgjørende nettkjenningen.

Vakkert over muren, og med en selvfølgelighet nesten bare Ballack slipper unna med i Tyskland. Punktum, 4-3, og bronsefinale.

<B>SÅ VAKKERT: Michael Ballack skrur ballen over muren og avgjør bronsefinalen for Tyskland.