Målfest i to kamper

Molde klarte det nærmest umulige: Å slå CSKA Moskva hele 4-0. Unggutten Magne Hoseth scoret to av målene. Tromsø ga også publikum en målfest.

Molde-CSKA Moskva: 4-0

Moldenserne jubler etter en praktseier på Molde Stadion i kveld. Laget møter Mallorca i neste runde. Men først er det mye å feire.

Jo Tessem er fortsatt i toppform og startet målfesten i 48. minutt. Berg-Hestad la på til 2-0 i det 66. minutt og 19-åringen Hoseth økte først til 3-0, så til 4-0.

Forrige onsdag tapte Molde 2-0 mot det russiske laget.

Tromsø - Raufoss: 5-0

Kampen mellom Tromsø og Raufoss på Alfheim Stadion ble en målfest. Tromsø vant 5-0. Første scoring kom etter ni minutter (Hafstad). Fem minutter før pause økte Trømsø ledelsen til 2-0 (Lange). Lange slo til på nytt en snau halv time seinere. Drøyt ti minutter før slutt la Fermann på til 4-0. Gudmundsson scoret Tromsøs femte mål i aften.

Kongsvinger-Vålerenga 4-0

Både Vålerenga og Kongsvinger var avhengig av å vinne i kveld for å berge plassen i eliteserien. Kongsvinger hadde ikke vunnet en eneste av de siste ni kamper. I kveld klarte bunnlaget å banke VIF på Gjemselund Stadion. Det er full krise i VIF.

Brann- Odd Grenland: 3-2

Brann ledet 1-0 etter straffespark i førsteomgang i kvartfinalen mot Odd Grenland. I annen omgang utlignet Odd (Fevang). Brann klarte å ta ledelse igjen (Guntveit). Odd Grenland utlignet igjen, men bare for fire minutter, til Brann tok 3-2 ledelse.