Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målfest på Ewood Park

Men Gamst'n kom aldri på banen.

 • Vi fulgte kampen live (Dagbladet.no): Blackburn - Birmingham 3-3: Morten Gamst Pedersen kom aldri på banen, men det forhindret ikke målfest på Ewood Park i ettermiddag.

  Hjemmelaget tok tidlig ledelsen gjennom Matt Jansen, men Birmingham utnyttet slapt forsvarsspill hos vertene til å putte tre ganger i første omgang.

  Anderton, Savage og Dunne stod for scoringene, og særlig Savage sin scoring bør hjemmelagets forsvar ta på sin kappe, da de ikke klarte å stoppe en joggende Melchiot fra å legge inn foran mål.

  Etter pause gjorde Blackburn-sjef Mark Hughes to kjappe bytter, og dette lønte seg. Paul Gallagher og Gamst Pedersen-konkurrent Steven Reid sørget for balanse i regnskapet - og for at hjemmepublikummet igjen kunne håpe på seier.

  Flere mål ble det imidlertid ikke - til tross for flere brukbare muligheter. Blant annet hadde Paul Dickov en gigantsjanse alene med keeper Maik Taylor på overtid.

  Målfest til tross - ingen av lagene bør være fornøyde med ett poeng i denne kampen. Blackburn ligger fortsatt sist på tabellen med fattige ti poeng, mens Birmingham ligger på 15. med to poeng mer.

FEIRET FOR TIDLIG: Målscorere Darren Anderton og Blackburn-aktuelle Robbie Savage feirer sistnevntes scoring. Men det holdt altså ikke til seier for Birmingham i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media