Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målfest på St. Mary\'s

Hawaiifotball da Fulham besøkte Southampton.

(Dagbladet.no): Southampton - Fulham 3-3: Claus Lundekvam var tilbake i midtforsvaret hos Harry Redknapps menn, men han klarte ikke å forhindre at tre mål rant inn bak Antti Niemi i Southampton-buret.

Pape Bouba Diop scoret først, da han slo Lundekvam i en hodeduell etter frispark.

Deretter puttet Kevin Phillips to ganger for hjemmelaget. Det siste målet fra den tidligere Sunderland-spissen var riktig så pent, da han gjorde alt forarbeidet selv og skrudde inn ballen fra ca. 15 meter.

Rett før sidebyttet sørget Fulhams Steed Malbranque for den berømte balansen i regnskapet. Midtbanespilleren var først på en retur etter et skuddforsøk fra Boa Morte, og skuddet gikk i bakken og over Callum Davenport som stod på streken.

2. omgang var ikke noe dårligere i tempo og underholdningsverdi.

Første scoring kom etter at Southampton-debutant Jamie Redknapp mistet ballen til Mark Pembridge, som sendte en perfekt diagonalpasning til Radzinski. Sistnevnte avsluttet perfekt på første berøring.

Redknapp junior var rasende etter scoringen, fordi han mente Pembridge tilrøvet seg ballen på ulovlig vis.

Avgjørelsen i kampen falt 20 minutter før slutt, da Anders Svensson kom seg fri på kanten. Han la et hardt innlegg foran mål, som den lovende Fulham-unggutten Liam Rosenior satte bak sin egen keeper.

HVOR ER BALLEN?: Tomålsscorer Kevin Phillips i en av mange harde dueller med Fulhams Zesh Rehman. Foto: SCANPIX/EPA
HVOR ER BALLEN?: Tomålsscorer Kevin Phillips i en av mange harde dueller med Fulhams Zesh Rehman. Foto: SCANPIX/EPA Vis mer

Rosenior var knust etter feilen, men fikk umiddelbart trøst av sin langt mer erfarne keeper Edwin Van Der Sar.

Claus Lundekvam spilte forøvrig en god match for Southampton.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media