Målfest

Eirik Schulze og Espen Børufsen hadde hovedrollene da Start slo Haugesund 5-1 og tok tre svært viktige poeng i bunnkampen i Eliteserien søndag.

STOR KAMP: Starts Mohamed El Makrini feirer etter seieren mot Haugesund. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
STOR KAMP: Starts Mohamed El Makrini feirer etter seieren mot Haugesund. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Eirik Schulze og Espen Børufsen var arkitektene da Start slo Haugesund 5-1 i Eliteserien i fotball søndag.

Med seieren reduserte Start avstanden opp til nettopp Haugesund på trygg grunn til fire poeng. I kampen for å unngå nedrykk har laget fått en liten pustepause ned til Mjøndalen og Aalesund.

Børufsen slo den målgivende pasningen til Starts tre første scoringer, mens Schulze ble tomålsscorer da han gjorde 3-0 og 4-1. For første gang denne sesongen kunne de gule og svarte gå av banen etter å ha scoret flere enn tre mål.

- Vi var for en gangs skyld effektive samtidig som vi ikke slapp til motstanderen særlig mye, sa Start-trener Joey Hardarson til Eurosport ved pause.

Selvmål

Gjestene kom under etter en snaut kvarter da Ulrik Fredriksen var uheldig å sette ballen i eget nett da han skulle forsøke å stoppe Espen Børufsens innleggsforsøk.

Mohamed El Makrini utnyttet så en dårlig avklaring i Haugesund-feltet og banket inn 2-0 nede i hjørnet fra 18-19 meter. Også her var Børufsen delaktig.

Børufsen hadde igjen regien da han fant Eirik Schulze på bakre stolpe etter en drøy halvtime. Schulze leverte en god prestasjon da han headet inn 3-0 fra skrått hold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer