Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

MålfestEM

Uten kamptrening, men med kvalitet i massevis sendte Solveig Gulbrandsen kvinnelandslaget i fotball til EM.

Returkampen er bare en formalitet. Solveig Gulbrandsen scoret tre mål og hadde en fot med i to til da Norge tok seks måls ledelse.

-  Jeg har samlet overskudd siden 25. september, og tok ut veldig mye av det i dag, sa Kolbotn-spilleren, som fikk en vridning i ankelen i NM-semifinalen. Onsdagens kamp var hennes første siden da.

-  Jeg har jobbet veldig hardt hele tida, tråkket og tråkket på den kjedelige ergometersykkelen.

Tosifret

Det var utrolig gøy å få spille fotball igjen, og å lykkes så bra.

-  Solveig var «outstanding». I dag var hun en spiller i topp verdensklasse, skrøt landslagssjef Åge Steen.

Da Solveig gjorde 6- 0 i det 67. minutt, virket det som det kunne bli tosifret. Men Island fikk redusere to ganger mot slutten, da den norske effektiviteten glapp i begge ender av banen.

Gigant

-  Å si at jeg holdt kampen ut, er vel en påstand som kan diskuteres. Mot slutten løp jeg og passet på midtsirkelen, sa banens gigant.

På overtid gikk Ragnhild Gulbrandsens nikk i keeper og den islandske kapteinen Erla Hendriksdottir før den hoppet i mål til 7- 2-seier.

(NTB)

<B>EFFEKTIV: </B> Her scorer banens gigant - Solveig Gulbrandsen - sitt andre av tre mål i scoringsfesten mot Island i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media