Foto: TODAY Sports.
Foto: TODAY Sports.Vis mer

Målgivende fra Zuccarello

Oslo-gutten med god match.

Mats Zuccarello Aasen spilte en god kamp og vartet opp med assist, men New York Rangers tapte 1-3 i bortemøtet med Carolina Hurricanes. Oslo-gutten spilte drøyt 17 minutter for Rangers natt til onsdag. Han hadde ett skudd og pådro seg også en tominutters utvisning for hooking. Totalt står han med 45 målpoeng i årets NHL-sesong.

Jiri Tlusty ga Carolina ledelsen 33 sekunder inn i midtperioden, men knappe fire minutter senere serverte Zuccarello da Kevin Klein satte inn sitt første mål for Rangers.

Like før 2. periode var over sendte Jordan Staal, assistert av Tlusty, vertene foran igjen. Elias Lindholm punkterte kampen drøyt fem minutter før slutt.

Oppgitt trener Rangers ligger fortsatt på sluttspillplass i øst, men trener Alain Vigneault var ikke fornøyd med spillerne sine.

- Det er ikke det at jeg ikke vil gi Carolina ros, for de spilte en god kamp. Men vi ga bort to poeng fordi vi ikke jobbet godt nok. Det er ikke ofte jeg har sagt det om laget mitt i år, men helt fra første dropp så man at arbeidsmoralen ikke var slik som den må være i denne ligaen. Vi ga vel bort pucken en 12-13 ganger bare i åpningsperioden, sukket Rangers-treneren.

Hurricanes fikk revansj for 2-4-tapet mot Rangers i forrige uke. Da rotet laget bort 2-1-ledelse i siste periode. - Da klappet vi sammen. Det ødela den kampen for oss. I dag ønsket vi revansj. Alle var konsentrerte, sa Tlusty.

(NTB)