Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målgivende pasning fra Thoresen

Men laget hans ble knust.

Patrik Thoresen bidro med en målgivende pasning, men Philadelphia Flyers måtte tåle 1-7-tap for Pittsburgh Penguins på egen is søndag.

Thoresen fikk godt med spilletid i stortapet mot Pennsylvania-naboen og var på isen i 17.57 minutter, fordelt på 26 bytter. Men noen positiv dag ble det likevel ikke.

For Penguins var overlegne fra start. Etter første periode ledet gjestene 2-0, og de skulle få score et tredje før hjemmelaget våknet.

Da hjemmelaget omsider fikk litt kontroll på spillet var Thoresen sentral. Nordmannen spilte fram Mike Knuble som fikk pucken i mål til 1-3. Men «pingvinene» svarte kontant og vant til slutt 7-1.

Jevgeni Malkin og Petr Sykora scoret begge to mål for gjestene som er på god vei mot sluttspillet i NHL.

Thoresen var bare på isen ved to av baklengsmålene (0-1 og 1-5), og fikk derfor bare minus 1 i pluss/minus-statistikken.

(NTB)

INGEN JUBEL I DAG: Philadelphia Flyers-spillerne, deriblant Patrick Thoresen (nr. 25), ble knust av Pittsburgh Penguins. Foto: FRANK GUNN/AP/SCANPIX
INGEN JUBEL I DAG: Philadelphia Flyers-spillerne, deriblant Patrick Thoresen (nr. 25), ble knust av Pittsburgh Penguins. Foto: FRANK GUNN/AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media