Malin (26) trues med dagbøter på 5000 kroner

Lotteritilsynet reagerer.

LOTTERITILSYNET REAGERER: Hestesport-profilen Malin Berås har fått Lotteritilsynet på nakken på grunn av sin ambassadørrolle for et utenlandsk spillselskap. Nå krever Lotteritilsynet at hun fjerner all reklame - på internett og blant annet på bilen. Foto: Privat
LOTTERITILSYNET REAGERER: Hestesport-profilen Malin Berås har fått Lotteritilsynet på nakken på grunn av sin ambassadørrolle for et utenlandsk spillselskap. Nå krever Lotteritilsynet at hun fjerner all reklame - på internett og blant annet på bilen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lotteritilsynet har i dag sendt et vedtak og krever at hestesport-profilen og montérytteren Malin Berås stopper all markedsføring for spillselskapet Leo Vegas.

Berås trues med dagbøter på inntil 5000 kroner dersom markedsføringa ikke avsluttes innen 9. juni.

- Jeg er ikke så veldig bekymret, egentlig. De har vært i kontakt med min advokat og jeg prøver å ikke tenke så mye på denne saken. Jeg vet at de ønsker å stoppe den kommende festen, men det er et fest som ikke kan stoppes, sier Malin Berås til Dagbladet i kveld.

Fest-stopp Lotteritilsynet krever at Berås fjerner aktiv lenke til spillselskap på egen hjemmeside og at all reklame på annet utstyr blir borte. I tillegg må Berås og Ballroom Gruppen stoppe det planlagte arrangementet «Vegas Party» under Oslo Grand Prix 13. juni.

- Bloggen min kan de ikke gjøre noe med nå. Den er på et .com-domene. Jeg har fjernet all reklame på Twitter og sosiale medier, men bloggen kan de ikke røre, sier Berås til Dagbladet.

- Hva tenker du om kravet om å fjerne all reklame?

- Ja, jeg kjører jo en ny Audi med en del reklame. Der må jeg jo følge reglene. Jeg skal følge norsk lov og fjerne det som de kaller ulovlig, sier Berås.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer