Målkåt Kamara med to hat trick på rad

Hønefoss ble hakkekyllinger mot serieleder Godset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset - Hønefoss 4-0.

Hønefoss hadde sluppet inn bare to mål på seks bortekamper inntil laget gjestet Buskeruds andre tippeligalag, serieleder Strømsgodset.

Etter å ha fått en fotballeksjon av de sjeldne i samfulle 90 minutter, var baklengsantallet tredoblet, delvis takket være en annen sjeldenhet i norsk fotball: En spiss som scorer hat trick i to kamper på rad.

Anført av en målkåt Ola Kamara kjørte vertene over sjanseløse ringerikinger på Marienlyst, og ga seg ikke før det sto 4-0 på storskjermen i klokkesvingen på Gamle Gress.

- Det føles deilig, det er alltid godt å score hattrick. Det er første gang jeg gjør det i to kamper på rad, sier hjemmehelten etter kampen, samtidig som han berømmet lagkameratene.

- Jeg føler meg sterk. Samtidig har vi en veldig god bredde i laget nå, med mange som vil spille. Det er helt klart en av styrkene våre. Men det er uansett godt gjort å vinne så mye som i dag, fortsetter Kamara, ifølge NTB.  Tungt For Hønefoss var følelsen ganske så annerledes etter å ha fått stryk i Nedre Buskerud for annen gang på rad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer