Målkåt

EM- og VM-gull med Frankrike har gitt Arsenal-spiss Thierry Henry nye muligheter. - Jeg kan ha sex med så mange jenter jeg orker, sier Henry. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Henry hevder at kvinner hele tida kaster seg etter ham som følge av suksessen på fotballbanen.

- Jeg kan få alt jeg vil ha. Hele verden har blitt gal etter at det franske landslaget gjorde det så bra, sier Henry til The Sun.

Henry som har scoret 11 mål hittil i sesongen, har også merket at han blir behandlet annerledes på Londons beste restauranter.

- På noen London-restauranter som er kjent for å ha kjente gjester kan du ringe å bestille bord for så å høre at at det er fullt. Men så snart du sier hvem du er blir som ved et lite mirakel det beste bordet i restauranten ledig. Hvis du ber om å få betale regningen på slutten av kvelden ser de på deg som om du er gal, sier Henry.

Dessverre for Henry er serieprogrammet i England så tett at det sjelden lar seg gjøre å dra ut på byen.

- Før elsket jeg å dra på nattklubber, men det er ikke mulig nå om dagen.

Le Saux ute i seks måneder

Chelsea-spilleren Graeme Le Saux må gjennomgå en ny akillesoperasjon og blir trolig ute av spill i seks måneder. Skaden har plaget landslagsspilleren i lang tid. I fjorårssesongen spilte Le Saux bare ti kamper fra start. Chelsea-ledelsen er bekymret over alle skadene. Fra før er Albert Ferrer, Roberto Di Matteo, Jes Høgh og Bernard Lambourde på skadelista.

- Betal eller ligg unna!

Wimbledon-manager Terry Burton kommer nå med klar melding til alle klubbene som er ute etter å låne John Hartson: - Betal eller ligge unna, er den klare beskjeden fra Burton. Celtic, Charlton, Newcastle og Manchester City har alle vært ute etter å leie Hartson, men for Burton er kun salg aktuelt. - Hvis en klubb kommer med et bud skal vi høre etter. Vi trenger å redusere kostnadene, sier Burton.

Houllier truer Owen og Fowler med benken

Liverpool-manager Gerrard Houllier fikk kjeft av Liverpool-fansen etter at han plasserte Emile Heskey på benken før forrige søndagens kamp mot Ipswich. Nå er det spissduoen Michael Owen og Robbie Fowler som kan vente seg en plass på innbytterbenken. Til morgendagens kvartfinalekamp mot Fulham vurderer Houllier å vrake begge. - Jeg bruker kanskje en av dem, eller ingen av dem i morgen, sier Houllier.

- Se opp for Elliots albue

Coventry-ving David Thompson advarer Premier League-spillerne mot ublide møter med Leicester Matt Elliotts albue. Thompson er sjokkert og hevder at Elliott plantet albuen i ansiktet på Craig Bellamy i oppgjøret mellom Coventry og Leicester. - Jeg kunne ikke tro hva jeg så da jeg så TV-reprisen av episoden. Det er vanskelig å tro at det ikke var med vilje. Det Elliott gjorde var ekstremt farlig sånne ting kan ende med at folk ender på sykehus.Fotballforbundet (FA) bør reagere, sier Thompson.

James kan havne på(transferlista

Aston Villa-keeper David James kan havne på klubbens transferliste etter at forhandlingene om hans nye kontrakt har brutt sammen.James har to og et halvt år igjen av kontrakten med Villa, men manager John Gregory har tilbudt James 12 måneders kontraktsforlengelse.

  • Kilder: The Sun, The Mirror, Press Association og PlanetFootball.
<B>SCORER:</B> Arsenals franske spiss Thierry Henry feirer nok et mål.