Målkongen gjør comeback

- Hvorfor ikke?

Norges mestscorende spiss gjennom tidene gjør comeback. Harald Martin Brattbakk (37) skal kjempe i 3. divisjon med Kolstad.

Ingen har scoret flere mål enn Brattbakk i den norske eliteserien, 166 mål. Nå er han tilbake i moderklubben Kolstad, 19 år etter at han gikk til Rosenborg.

3.-divisjonsklubben satser knallhardt på opprykk, men har manglet spisser den siste tiden. Etter å ha vurdert samtlige «aktuelle» spillere henvendte daglig leder Frank Lidahl seg til Brattbakk. Svaret var et helt annet enn han hadde ventet seg.

- Jeg ble forespurt onsdag og tenkte: Hvorfor ikke. Jeg tror jeg skal klare å henge med sånn noenlunde, sier Brattbakk til adressa.no.

Dermed er han tilbake i klubben han vant Norway Cup med i 1986. I 2006 la han opp som Rosenborg-spiller og dro til USA for å utdanne seg til flyger. Nå er han imidlertid tilbake.

- Jeg har trent med RBKs oldboyslag denne våren, og har hatt det veldig artig med fotballen igjen. Samtidig er Kolstad i spisstrøbbel. Dermed fikk jeg en god unnskyldning for å prøve å bidra ut høsten, sier han.

(NTB)

MÅLFARLIG:
Brattbakk er landets mestscorende fotballspiller gjennom tidene. Nå er han hentet til Kolstad i 3. divisjon for å bøtte inn nye mål. Foto: Gorm Kallestad, SCANPIX
MÅLFARLIG: Brattbakk er landets mestscorende fotballspiller gjennom tidene. Nå er han hentet til Kolstad i 3. divisjon for å bøtte inn nye mål. Foto: Gorm Kallestad, SCANPIX Vis mer
Målkongen gjør comeback