Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målkongene

LERKENDAL (Dagbladet): Rosenborg- Lillestrøm 2- 1: Petter Belsvik scoret sitt 150. seriemål mot Lillestrøm i går. Etter kampen løftet han og spisskollega Frode Johnsen Rosenborg-legenden Odd Iversen på gullstol. - Nå vinner vi seriegull, var den klare meldingen fra trioen med over 300 seriemål til sammen.

Etter seieren mot Lillestrøm er det ti poeng som skiller Rosenborg og tabelltoer Brann. Nå tror RBK-gutta at gullkampen er avgjort. Selv om Brann har en kamp mindre spilt.

- Jeg kan ikke skjønne at vi kan klare å rote bort dette, sier Belsvik som får støtte av spisskollega Frode Johnsen.

- Denne ledelsen gir vi ikke slipp på. Brann er jo nesten nødt til å vinne resten for å klare gull. Det gjør de ikke, sier Johnsen som takker gamle lagkamerater i Odd for 2- 0-seieren over tabelltoer Brann. Innbytter Johnsen scoret sjøl seiersmålet etter bare ett minutt på banen.

Storfornøyd

Nyinnkjøpte Belsvik tar kraftig innpå Iversens scoringsrekord. I går jubilerte Belsvik med sitt 150. seriemål, nå er det bare 8 mål igjen til Iversens rekord.

- Det var deilig å score i hjemmedebuten, sa Belsvik til Dagbladet etter kampen.

- I Stabæk kunne jeg gå av banen uten å ha hatt ballen innenfor 16-meteren. Her får jeg sjanser fra alle hold, sier Belsvik som er storfornøyd med mottakelsen i Rosenborg.

- Den har vært helt fantastisk.

Iversens topp 3

Odd Iversen var raskt frampå med gratulasjoner til målscorerne Belsvik og Johnsen i går.

- Gutta var gode i dag, sa Iversen.

Iversen har fulgt Rosenborg tett de siste ti åra. Når han skal rangere trøndernes tre beste spisser i denne perioden, er han ikke i tvil.

- Steffen (Iversen), Sigurd (Rushfeldt) og Brattbakk (Harald). Både Petter og Frode er gode, spillende spisser som kan spille seg inn på lista med tida, sier Ivers.

MÅLKONGEN: Odd Iversen er fremdeles kongen med sine 158 mål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media