Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målkrise i Brann

BERGEN (Dagbladet): Brann- Skeid 0- 1. Krisa er tilbake i Brann og Bergen. To tap på rad, mot topp og bunn, er nok til at trener Harald Aabrekk ikke lenger vet om han kan holde på målsetningen om medaljer i årets sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det ble gjort mange feil i denne kampen. Jeg så for mye balltransport, for mye touch på ballen, for lite variasjon, og hele kampen var preget av feilpasninger, sier Aabrekk.

Han sier at tabellsituasjonen må være bestemmende for realistiske målsetninger for årets sesong.

- Vi hadde muligheter til å henge på teten, men taklet det ikke. Nå må vi se hvordan det utvikler seg videre. Det er ikke enkelt lenger å snakke entydig om vår målsetting, sier Harald Aabrekk.

Banens beste spiller, Geirmund Brendesæther, sier det som det er: - Vi hadde nok sjanser til å vinne kampen, men Skeid scoret. Vi er ikke gode nok.

Skeid vant da Erik Noppi gikk høyest på en corner fra Ståle Andersen i kampens 76. minutt.

Med bare 7703 tilskuere på tribunene i går får administrerende direktør Harry Herstad problemer med sitt budsjett som er satt opp med et gjennomsnitt på 11 000 på kampene.

TV2 meldte under kampen at Stefan Paldan ba trener Aabrekk om å holde kjeft og overlate spillet til de som var ute på matta. Aabrekk sier han ikke registrert noe slikt, og Paldan spør om han har sagt noe slikt. Han ber TV2 om å konsentrere seg om kampen på matta heretter.