Olivia Breen

Målløs etter truse-slakt

Olivia Breen (24) skjønte lite av beskjeden hun fikk etter at hun deltok i det engelske mesterskapet i helga.

MÅLLØS: Olivia Breen ble målløs da hun fikk beskjed om at det hun konkurrerte i var upassende. Foto: James Marsh
MÅLLØS: Olivia Breen ble målløs da hun fikk beskjed om at det hun konkurrerte i var upassende. Foto: James Marsh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Walisiske Olivia Breen er en av utøverne som waliserne setter sin lit til når Paralympics går av stabelen i Tokyo i august.

Under det engelske mesterskapet forrige helg, et av de siste stevnene før Paralympics, konkurrerte Breen i lengdehopp da hun skal ha blitt snakket til av en av de frivillige tjenestemennene som jobbet under mesterskapet.

- Jeg er alltid takknemlig for de frivillige som arrangerer friidrettsarrangement. De gjør en fantastisk jobb, skrev hun i et innlegg på Twitter.

- Imidlertid føler jeg meg skuffet i kveld for da jeg akkurat var ferdig med lengdehoppkonkurransen, følte en av de kvinnelige tjenestemennene det var nødvendig å informere meg om at sprint-trusene mine var for korte og upassende. Jeg ble målløs, fortsatte hun.

Breen har på Instagram delt et bilde som viser hva hun konkurrerte i under det engelske mesterskapet.

- Jeg har hatt på meg samme klærne i mange år, og de er spesialdesignet for å konkurrere i. Forhåpentligvis vil jeg også bruke de under Paralympics i Tokyo, sa hun.

24-åringen har ifølge The Guardian vurdert å levere en offisiell klage til UK Atheltics etter hendelsen. Avisa skriver også at en tidligere treningspartner av Breen skal ha tatt opp saken ved en tidligere anledning, men skal ikke ha fått noe svar.

Waliseren har to VM-gull, samt et OL-gull fra Paralympics i London i 2012.

Paralympics starter 24. august.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer