Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ada Hegerberg

Målløs Hegerberg må vente på rekorden

Ada Hegerberg måtte for annen mesterligakamp på rad gå målløs av banen, men Lyon har et godt utgangspunkt etter 0-0 borte mot Manchester City.

UAVGJORT: Ada Hegerberg og Lyon spilte 0-0 mot Manchester City i Champions League. Foto: REX/Shutterstock
UAVGJORT: Ada Hegerberg og Lyon spilte 0-0 mot Manchester City i Champions League. Foto: REX/Shutterstock Vis mer

Det var gjestene fra Lyon som dominerte semifinalen i Manchester med 24-5 i avslutninger, men de aller fleste endte utenfor eller ble blokkert.

Hegerberg tangerte allerede i første kvartfinale sesongrekorden til Celia Sasic på 14 mesterligascoringer. Med sitt neste mål tar hun rekorden alene, men det kom verken i returkampen mot Barcelona eller i første semifinale mot Manchester City.

Returkampen på Stade de Lyon vil være anledning god som noen. Da jager Lyon en ny finaleplass i turneringen laget har vunnet de to siste årene og fire ganger totalt.

Lyon slo ut Manchester City i fjorårets semifinale og gjør det mer enn gjerne igjen.

Senere søndag spiller Chelsea mot Wolfsburg i den andre semifinalen. Det ligger an til en norsk duell mellom Maren Mjelde og Caroline Graham Hansen.

Lagene har to norske spillere hver, men Maria Thorisdottir er ute med skade, mens Kristine Minde ikke er spilleberettiget for Wolfsburg i mesterligaen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media