Målløs og lykkelig Marion

SEVILLA (Dagbladet :på nettet): Marion Jones (23) var uten ord etter seieren på 100 meter i dag. I går tok ektemannen C. J. Hunter overraskende gull i kulestøt. I dag fulgte hun sjøl opp med sitt første VM-gull: - Jeg kan ikke uttrykke hvor glad jeg er, stråler Marion.

Supertalentet Marion startet i dag gullrushet i årets VM. Før mesterskapet er over kan hun ha fem gullmedaljer rundt halsen. Men det var ikke årsbeste i verden (10.70) som var det viktigste for henne i kveld. Gang på gang uttrykte hun sin glede over C.J.s overraskende gull i kulekonkurransen.

- Å vinne i dag var en helt annen følelse. I går så jeg C. J. komme hjem, så glad, så glad. Dette har han kjempet for siden bronsemedaljen i 1987. Jeg er så lykkelig at jeg ikke kan sette ord på det, stråler hun foran et fulltallig pressekorps på Olympiastadionen i Sevilla.

Overlegen

Allerede etter 50 meter var forspranget til Marions konkurrenter et faktum. Hun endte 9 hundredeler foran lagvenninnen Inger Miller.

- Jeg synes kveldens løp viser at konkurransen på kvinnesiden er blitt mye kvassere enn før. Det er ikke bare mennene som gjør det godt, sier Marion.

- Vent å se

Marions lagvenninne kunne ikke være mer enig:

- Dette var ikke et one-man-show. Vi er mange i toppen, men Marion var best i dag. Vi får imidlertid se i år 2000, forteller Inger Miller ivrig. For da skal lagvenninna slås.

Marion Jones satte mesterskapsrekord med tiden 10.70. Den gamle rekorden ble satt lørdag - også den av løperdronningen som ikke har tapt noen konkurranse på mange år.

Og nå gjenstår det tre eller fire konkurranser for Marion: Det kan bli gull i dem alle!

I morgen kommer det fyldig dekning av kveldens 100-meter-finaler. Du kan også høre Marion Jones og Maurice Greene snakke om seirene sine!