- DER STÅR MÅLET: Rafa Benitez klarte ikke å få Samuel Eto'o eller de andre Inter-spillerne til å score mot Bologna i kveld. Foto: Stefano Rellandini, Reuters/Scanpix
- DER STÅR MÅLET: Rafa Benitez klarte ikke å få Samuel Eto'o eller de andre Inter-spillerne til å score mot Bologna i kveld. Foto: Stefano Rellandini, Reuters/ScanpixVis mer

Målløs seriestart for Benitez og Inter

Gikk frustrerte av banen i Bologna.

|||  Regjerende mester Inter klarte bare 0-0 mot Bologna i Serie A i kveld. Det var derfor både frustrerte og skuffede Inter-spillere som gikk av banen.

I første omgang skjedde det lite, men da Inter-spillerne våknet i annen omgang satte de i gang en virkelig kanonade mot Bologna-målet. Men det hjalp ikke, for scoringer ble det ikke.

Emiliano Viviano i Bologna-målet storspilte og vartet opp med en rekke klasseredninger. Rapportene fra kampen går ut på at han må få mye av æren for at Inter ikke klarte å score.

Det ble tillagt så mye som seks minutter i tillegg til de 90 ordinære, men heller ikke i tilleggstiden klarte mesterne fra Inter å forandre på resultatet.

(NTB)