Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målløs tetduell i Tyskland

Hamburg og Leverkusen delte poengene.

DELTE POENGENE: Hamburg og Leverkusen - her ved Joris Mathijsen (t.h.) og Stefan Kiessling delte poengene i ettermiddagens toppoppgjør i Bundesliga.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO DDP/NIGEL TREBLIN
DELTE POENGENE: Hamburg og Leverkusen - her ved Joris Mathijsen (t.h.) og Stefan Kiessling delte poengene i ettermiddagens toppoppgjør i Bundesliga.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO DDP/NIGEL TREBLIN Vis mer

|||Tetduoen i tysk fotball utkjempet en målløs duell lørdag. Verken Hamburg eller Leverkusen maktet å score, og dermed topper gjestene fortsatt.

Leverkusen har 13 plussmål mot Hamburgs 12, og det er alt som skiller lagene på toppen av bundesligatabellen.

Det var få sjanser i kampen mellom de to eneste ubeseirede lagene i toppserien.

- Det var en kamp med svært høy kvalitet. Taktikk spiller selvsagt en rolle i kamper mellom to topplag. Det viktigste for oss i dag var å holde nullen og få poeng, sa Leverkusen-keeper René Adler.

Schalke, Werder Bremen og Bayern München benyttet alle anledningen til å ta innpå lørdag. Schalke på tredjeplass er bare to poeng bak etter å ha vunnet 2-1 borte mot Stuttgart.

Ivan Rakitic og Kevin Kuranyi scoret da Schalke tok sin tredje seier på rad. Kuranyi ble matchvinner kvarteret før slutt.

Werder Bremen scoret to tidlige mål ved Claudio Pizarro og Per Mertesacker, og det var nok til å slå Hoffenheim 2-0. Werder er på fjerdeplass tre poeng bak tetduoen.

Bayern München fikk også en opptur lørdag, men et selvmål av sørkoreanske Cha Du-ri måtte til for å slå Freiburg 2-1 på bortebane. Thomas Müller scoret Bayerns første mål og presset Cha til selvmålet.

- Vi dominerte kampen og fortjente seieren, men jeg er misfornøyd med at vi slapp dem inn i kampen med et unødvendig baklengsmål, sa Bayern-trener Louis van Gaal.

Bayern på femteplass har seks poeng opp til teten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling