Målløse Molde

SKIEN (Dagbladet): Odd - Molde 0-0. Hva er galt med Molde? Fra å være gull-kandidat er laget redusert til en nervefylt og litt puslete gjeng. Laget skaper sjanser, men makter ikke å sette inn det avgjørende støtet. - Vi må gi mer faen, sier en nedtrykt Molde-trener etter nok en kamp uten scoring.

Drømmen om gull svinner hen for trener Erik Brakstad og Molde. Den litt ukorrekte og svært lite bondevikske uttalelsen etter kampen bærer preg av dyp skuffelse.

For noe avgjørende mangler i Molde-laget. For tredje gang på rad går de ellers så fikse og skåringskåte guttene målløse av banen. Denne gang i dobbel forstand. Skuffet over seg selv og samtidig tatt på senga av Odd.

Nei til psykolog

Derfor lyste skuffelsen av ansiktet til trener Erik Brakstad etter kampen. Men at laget har et psykologisk skåringsproblem, ville han ikke være med på:

- Vi trenger ikke psykologer for å score mål. Vi har mer enn nok sjanser til å avgjøre dette.

- Men det klarte dere ikke.

- Nei, og det er skuffende, svarer Brakstad.

Gullhåpet ute?

Men at gullhåpet nå er ute for Molde, benekter Brakstad:

- Vi ligger fem poeng bak, men det er mange kamper igjen, sa han.

Både Andreas Lund og Odd Inge Olsen kunne scoret for Molde før pause. En svært god Odd-kaptein Erik Holtan forhindret det. Odd kunne like gjerne ha ledet etter en rekke gode sjanser. Alt i alt var Odd best før pause.

Etter pause tok Molde over, uten å imponere. At Odd Inge Olsen satte kampens kanskje aller største mulighet i stolpen, var typisk for laget akkurat nå.

Et aggressivt Odd-lag overrasket nok gullkandidaten. Molde var tilsvarende tannløse i de avgjørende situasjonene.

- Klart vi er skuffet over resultatet. Men Odd var gode, sier Brakstad.