Målløse nordmenn

Det endte 0-0 i duellen mellom John Carew og Ole Gunnar Solskjær i Valencia. John Carew spilte fra start, men ble byttet ut etter 75 minutter, mens Solskjær fikk de siste fem minuttene for United.Dagbladet.no følger kampen direkte.

John Carew spilte 75 minutter for Valencia, men klarte ikke å utrette stort mot en meget solid Jaap Stam i United-forsvaret. Carew vant en del hodedueller mot nederlenderen, men det hjalp lite for Valencia var uvant passive i etterkant av duellene.

Argentineren Pablo Aimar debuterte etter overgangen fra River Plate, og trengte bare 90 minutter på å spille seg inn i Valencia-fansens hjerter. 21-åringen viste teknikk, overblikk og pasninger som skapte en rekke farlige situasjoner. Men i det avgjørende øyeblikket var ikke Valencia gode nok, og måtte gå målløse av banen.

Valencias største sjanse kom i første omgang, da Mendieta kom alene med Barthez etter en strålende pasning av Aimar. Kapteinen brukte imidlertid for langt tid alene med keeperen og rotet bort en gylden mulighet.

United kom som vanlig sterkt i andre omgang, og Ole Gunnar Solskjær produserte en av de største sjansene sekunder etter at han entret banen. Nordmannen kom seg fri på kanten, og slo ballen inn foran mål der Keane var millimeter fra å score.

Til tross for mange gode muligheter og en fartsfyllt kamp endte det 0-0 på Mestalla Stadion.

I de andre kampene vant Sturm Graz 2-0 mot Panathinaikos, Galatasaray vant 1-0 mot Deportivo, mens Milan og Paris SG spilte uavgjort 1-1 i Italia.

BOM: David Beckham prøver seg på den regnvåte matta i Valencia, uten hell.