Målløst da Arsenal avanserte

Sevilla følger trolig etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arsenal spilte ingen stor kamp, men med 0-0 borte mot Slavia Praha er engelskmennene klar for cupspillet i mesterligaen.

- Det er alltid vanskelig å vinne borte i mesterligaen, og spesielt etter et lag som hadde såret stolthet etter storseieren vår, sa manager Arsène Wenger.

Arsenal tangerte den gamle mesterligarekorden da de vant det omvendte møtet 7-0. Onsdag ble det målløst i regnværet i den tsjekkiske hovedstaden.

Arsène Wenger lot Theo Walcott få starte på et noe B-preget Arsenal. For første gang i høst gikk «Gunners» av banen etter en mesterligakamp uten å ha vunnet.

Men laget står fortsatt uten baklengsmål etter seks kamper (inkludert kvalifisering). Det viser hvor solid årets Arsenal-utgave er. London-laget slapp til lite i en sjansefattig kamp på Evzena Rosickeho stadion.

Arsenals ballspillende talenter hadde mye ball. Ballinnehavstatistikken viste 63-37 fordel «Gunners».

Onsdagen ble en stor dag for engelsk fotball. Manchester United tok seg også videre. Det etter solide 4-0 mot Dinamo Kiev.

Sevilla trolig videre

Sevilla følger med stor sannsynlighet med videre til cupspillet. Spanierne er klar toer i gruppe H med ni poeng, ett mindre enn Arsenal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer