Målløst i Argentina

Messis innbytte ikke nok.

KAPTEIN-INNBYTTER: Lionel Messi (t.v.) klarte ikke å få ballen i mål da han kom inn for Argentina mot Colombia. Foto: Reuters/Marcos Brindicci
KAPTEIN-INNBYTTER: Lionel Messi (t.v.) klarte ikke å få ballen i mål da han kom inn for Argentina mot Colombia. Foto: Reuters/Marcos BrindicciVis mer

Verken Argentina eller Colombia maktet å score i VM-kvalifiseringskampen i Buenos Aires. Lionel Messi spilte kun den siste halvtimen som innbytter.

Stemningen var elektrisk da de to toppnasjonene i den søramerikanske VM-kvalifiseringen møttes til dyst i den argentinske hovedstaden. Begge lag fikk en spiller utvist tidlig. Argentina-angriper Gonzalo Higuaín og Colombias midtstopper Cristián Zapata fikk marsjordre for å ha sparket mot hverandre.

Lionel Messi var tilbake i trening først tirsdag etter en lårskade som har holdt ham utenfor fotballbanen i tre uker.

- Jeg er ikke i form. Jeg var i stand til å spille i dag, men visste ikke hvordan beina ville føles, sa Messi og trakk fram Colombia-keeper David Ospina som banens beste.

Argentina leder fortsatt kvalifiseringen med sine 25 poeng. Colombia og Ecuador følger fem poeng bak.

Ecuador tapte 0-1 borte mot Peru og misbrukte sjansen til å klatre forbi colombianerne. Veteranspissen Claudio Pizarro scoret kampens eneste mål for Peru etter tolv minutter.

Chile ligger på den fjerde og siste plassen som gir VM-billett til sluttspillet i Brasil neste år. Mål av Eduardo Vargas og Arturo Vidal var med å sikre 2-1-seier borte mot bunnplasserte Paraguay. Roque Santa Cruz reduserte for Paraguay like før slutt.

Venezuela spilte 1-1 borte mot Bolivia, og ligger på femteplassen som gir omspill om en plass i VM-sluttspillet mot en nasjon fra Asia.

(NTB)