Målløst i bunnkampen

Mjøndalen og Sarpsborg kjemper desperat etter poeng, men måtte begge se seg fornøyd med ett i bunnkampen.

SLITER: Både Mjøndalen og Sarpsborg kjemper om tilværelsen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SLITER: Både Mjøndalen og Sarpsborg kjemper om tilværelsen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Mjøndalen - Sarpsborg 0-0 (0-0)

Mye sto på spill i Mjøndalen søndag. Tre poeng ville vært svært kjærkomment både for hjemmelaget og Sarpsborg i kampen for å overleve på øverste nivå i norsk fotball.

Kampfakta

Mjøndalen – Sarpsborg 0-0 (0-0)

  • 2273 tilskuere.
  • Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand.
  • Gult kort: Magnar Ødegaard, Sarpsborg.

Ett poeng kunne samtidig begge lag si seg noenlunde fornøyd med. Det betyr at Mjøndalen fortsatt har kun Ranheim bak seg på tabellen, mens Sarpsborg ligger to plasser høyere opp på tabellen.

Østfoldingene har samtidig kun ett poeng ned til lagene på bunnen av tabellen og er à poeng med kvalifiseringsplasserte Strømsgodset. Nedrykksfaren er med andre ord akutt både i Sarpsborg og Mjøndalen med fire serierunder igjen å spille.

ÅRÅSEN: Supportere kaster her bluss inn i en leilighet tilknytta Åråsen stadio. Kampen mellom Vålerenga og Lillestrøm ble preget av kaos. Video: Christensen / Liereng Vis mer

Søndagens oppgjør bar da også preg av å stå mellom to lag som hadde mye å tape. Både Mjøndalen og Sarpsborg framsto forsiktige i det som ble en jevn og tett affære.

De første 45 minuttene forløp uten de helt store målsjansene. Jonathan Lindseth var nærmest for Sarpsborg da han headet fra ti meter, men ballen gikk rett på Mjøndalen-keeper Julian Faye Lund.

I motsatt ende av banen kom Tonny Brochmann til en sjanse for Mjøndalen, men fra skrått hold og dårlig vinkel curlet han ballen like utenfor.

Sjanserikt ble det heller ikke etter pause, men gjestene var svært nær scoring da Gaute Vetti skjøt fra distanse drøyt kvarteret før slutt. Keeper Faye Lund sto noen meter ute og kunne bare se på at ballen smalt i stolpen.

Nærmere kom ingen av lagene scoring.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer