GOD SESONG: Joshua King og Bournemouth ligger på sjetteplass på tabellen. Foto: James Marsh / BPI / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
GOD SESONG: Joshua King og Bournemouth ligger på sjetteplass på tabellen. Foto: James Marsh / BPI / REX / Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Bournemouth spilte 0-0 mot Southampton

Målløst i den norske Premier League-duellen

Joshua King og Mohamed Elyounoussi måtte dele poengene da Bournemouth spilte 0-0 mot Southampton.

Det tok aldri helt av i lokaloppgjøret mellom Bournemouth og Southampton. Verken Joshua King eller Mohamed Elyounoussi kunne juble for Premier League-scoring.

Før pause skjedde det nærmest ingenting i det engelske sørkystderbyet. Det var en del dueller, men målsjansene uteble helt.

Spillet tok seg litt opp i annen omgang. King kom til et par avslutninger, men de var ikke farlige nok til å virkelig true Southampton-keeper Alex McCarthy. Rett etter sidebytte gjorde han et godt løp, men nordmannens hodestøt gikk ikke på mål.

Åtte minutter senere fikk King ballen av Callum Wilson i gjestenes boks, men det påfølgende skuddet var begredelig.

Norges landslagsspiss ble byttet ut etter 85 minutter. Elyounoussi ble værende på banen i samtlige minutter for Southampton. «Moi» gjorde ikke noe stort ut av seg i lørdagens PL-oppgjør.

Etter ni runder ligger Bournemouth på en imponerende 6.-plass med 17 poeng. Det skiller bare seks poeng opp til tabelltoppen. Det er usedvanlig sterkt av Eddie Howes lag.

Southampton stoppet tapsrekken på tre kamper med lørdagens uavgjort. Elyounoussi og co. står med seks poeng og er innblandet i nedrykksstriden.