Målløst Liverpool-derby

Hverken Michael Owen, Wayne Rooney eller noen andre klarte å score på Anfield.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dermed har Riise & co. kun tatt to av 21 mulige poeng de sju siste kampene i Premier League.

Liverpool hadde initiativet det meste av det klassiske oppgjøret på Anfield, men det var gjestene i blått som hadde den største muligheten. Stortalentet Wayne Rooney kom inn etter 55 minutter, og kunne gitt Everton seieren da han skjøt i tverrliggeren via Stephane Henchoz etter 74 minutter.

John Arne Riise startet på venstrekanten for Liverpool, og gjorde seg bemerket med flere gode initiativ. I første omgangs siste minutt måtte Everton-keeper Richard Wright strekke seg i full lengde for å stoppe et skudd fra nordmannen. Etter pause ble Riise flyttet ned på backen da Emile Heskey kom inn for de røde.

Merseyside-derbyet mellom de to topplagene ble ikke spesielt velspilt, men mot slutten ble det i det minste litt knuffing. Steven Gerrard var heldig som unngikk dommerens oppmerksomhet da han satte inn en grusom takling med alle knottene mot Gary Naysmith to minutter før full tid. Landslagsspilleren burde vært sendt av banen, og kan kanskje vente seg et oppgjør med Englands fotballforbunds disiplinærkomité i nær fremtid.

Liverpool går inn i jula på femteplass på tabellen, ett poeng bak Everton og sju bak ledende Arsenal.

(NTB)

TØFT: Liverpools Milan Baros (t.v.) og Evertons Alan Stubbs i duell på Anfield.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer