Målløst mellom Lyon og Milan

Carew & co har fortsatt sjanse på semifinale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lyon-Milan 0-0.

John Carew og lagkameratene i Lyon reiser til Milano neste uke med muligheten til å gå videre med uavgjort dersom de scorer.

I kveld var det to meget forsiktige lag som møttes i Frankrike. Etter at Arsenal vartet opp med et offensivt fyrverkeri i går, ble dagens storkamp i Champions League-kvartfinalene en liten nedtur.

Milan-press i starten Andrej Sjevtsjenko fikk kampens første klare scoringsmulighet da han ble spilt fri i feltet, men Lyon-keeper Gregory Coupet reddet med en god beinparade.

Milan klarte å sette press på det franske hjemmelaget i åpningen, og etter 13 minutter hadde de en ny kjempesjanse, men igjen fikk Coupet parert skuddet.

Etter 26 minutter hadde Lyon sin foreløpig største sjanse. Bernoit Pedretti la inn mot bakerste stolpe. John Carew sto i ballbanen, og var kanskje såvidt borti ballen. Milan-keeper Dida kastet seg imidlertid opp i krysset og reddet til corner.

Lyon overtok føringen i kampen utover i første omgang etter å ha vært presset på hæla i det første kvarteret, men klarte ikke å skape mange store sjanser før kampen mistet noe av trøkket mot pause.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer