Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målløst mellom Lyon og Milan

Carew & co har fortsatt sjanse på semifinale.

(Dagbladet.no): Lyon-Milan 0-0.

John Carew og lagkameratene i Lyon reiser til Milano neste uke med muligheten til å gå videre med uavgjort dersom de scorer.

I kveld var det to meget forsiktige lag som møttes i Frankrike. Etter at Arsenal vartet opp med et offensivt fyrverkeri i går, ble dagens storkamp i Champions League-kvartfinalene en liten nedtur.


Milan-press i starten
Andrej Sjevtsjenko fikk kampens første klare scoringsmulighet da han ble spilt fri i feltet, men Lyon-keeper Gregory Coupet reddet med en god beinparade.

Milan klarte å sette press på det franske hjemmelaget i åpningen, og etter 13 minutter hadde de en ny kjempesjanse, men igjen fikk Coupet parert skuddet.

Etter 26 minutter hadde Lyon sin foreløpig største sjanse. Bernoit Pedretti la inn mot bakerste stolpe. John Carew sto i ballbanen, og var kanskje såvidt borti ballen. Milan-keeper Dida kastet seg imidlertid opp i krysset og reddet til corner.

Lyon overtok føringen i kampen utover i første omgang etter å ha vært presset på hæla i det første kvarteret, men klarte ikke å skape mange store sjanser før kampen mistet noe av trøkket mot pause.

Først i siste minutt av første omgang skjedde det noe igjen. Først ut var Andrej Sjevtsjenko, som kom seg fri, men Coupet reddet skuddet hans. Så headet John Carew rett på Dida på den andre siden av banen.

MÅLLØS: John Carew hadde bare to-tre halvsjanser i den drøye timen han spilte mot Alessandro Nesta. Foto: EPA/Scanpix
MÅLLØS: John Carew hadde bare to-tre halvsjanser i den drøye timen han spilte mot Alessandro Nesta. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Carew byttet ut

Elleve minutter etter pause var Carew bare et tidel for seint ute til å få sendt en ny avslutning mot mål. Han fikk bare en tå på ballen i duell med en Milan-forsvarer. I stedet kom lagkameraten Tiago og fyrte av mot mål, men også hans skudd ble blokkert.

I det 63 minutt ble Carew erstattet av brasilianske Fred. Nordmannen gjorde et godt stykke arbeid mot det sterke Milan-forsvaret, men var ikke giftig nok til å score på de relativt få sjansene han fikk.

To minutter seinere fikk Lyon den største sjansen så langt i andre omgang. Tiago dro av en mann i feltet, men traff ikke ballen reint, og skuddet ble enkel match for Dida.

En relativt sjansefattig kamp, som altså bar preg av at ingen av lagene tok sjanser framover.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling