Målløst og tannløst

Men Åge Hareides gutter er fortsatt ubeseiret.Vi fulgte Norge-Wales direkte!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hva synes du om Nye Norge? ULLEVAAL (Dagbladet.no): Det var nesten som om både Wales og Norge var innstilt på å gi Henning Berg en verdig avskjed. For tempoet på Ullevaal-matta det første kvarteret var i hvert fall en fotballpensjonist verdig.

Men da Henning hadde brukt et minutt på å ta farvel med lagkamerater og motspillere på vei ut av banen, ble det match.

Og det var Norges venstre kant som var den skapende kraften. John Arne Riise og Morten Gamst Pedersen viste stadig fram driv og tekniske lekkerbiskner, og det var bare tilfeldigheter at Norge ikke tok ledelsen etter drøye halvtimen.

Martin Andresen slo en kort corner til Gamst Pedersen, og Gamst'n slo like gjerne innlegget i stolperota og ut.

Sæternes gjennom

Så kom en god norsk periode med brudd i gunstige posisjoner. Dessverre var ikke avslutningene like gode. De gikk som regel utenfor mål.

Det gjorde også Bengt Sæternes ene store sjanse i første omgang. Thorstein Helstad slo ballen i Gamst-rommet bak en svimmel Mark Delaney, Gamst brystet ballen videre til Sæternes på full fart gjennom. Men alene med Coyne i Wales-målet klinte Brugge-proffen ballen en halv meter over målet. Fra sju meter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.