Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målløst på Nadderud

Bodø/Glimt var mest fornøyd med poengdeling i et målløst oppgjør på Nadderud.

Før kampen sto både Stabæk og Bodø/Glimt med seks poeng på sine tre første kamper. Etter spill og sjanser var det egentlig greit med ett poeng til hvert av lagene.

- I sum er jeg godt fornøyd med den ene poenget. Det er ikke blitt så mange poeng for oss på Nadderud i det siste. Vi hadde muligheten, mens de hadde de største sjansene, sa Glimt-trener Øystein Gåre.

Like fornøyd med det ene poenget var ikke Stabæk-trener Gaute Larsen. Han mente at hans lag burde vunnet.

- Vi mistet helt klart to poeng. Jeg følte vi hadde det meste av spillet, men det kladdet litt med presisjonen på pasningene. Derfor var vi redde for at en tilfeldighet skulle avgjøre, sa Larsen.

Det var en jevnspilt kamp, men kanskje litt kjedelig til tider. Begge lag hadde et par muligheter den første halvtimen, før kampenes største målsjanse oppsto. Det var «sjansenes mor».

Christian Wilhelmsson, som til da hadde vært anonym og arbeidsledig på venstrekanten, slo et overlegg hardt inn i feltet hvor Tryggvi Gudmundsson bare hadde å sette bredsiden til. Islendingen vil nok ligge lenge våken mens han tenker på hvordan han presterte å bomme på åpent mål.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde, kanskje spratt ballen før jeg traff den. Helt klart at jeg burde scoret, men jeg tror jeg får sove til natten likevel, sa islendingen til NTB.

  • André Flem avsluttet sin karriere med et innhopp på slutten.

    (NTB - Geir Andreassen)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media