Målløst på Old Trafford

Everton skulle hatt straffe, og United hadde tre stolpeskudd.Vi fulgte Manchester U.-Everton

 • Vi fulgte Manchester U.-Everton(Dagbladet.no): Everton kom til Manchester for å selge Wayne Rooney til United, og for å ta med seg poeng hjem til Liverpool.

  Hvordan det gikk med forhandlingene om Rooney før kampen er foreløpig ikke kjent.

  Men ett poeng tok i alle fall David Moyes menn med seg etter å ha holdt nullen i 90 minutter på Old Trafford. De kunne til og med tatt tre om ikke dommer Dermot Gallagher hadde blunket da Mikael Silvestre handset. United-stopperen slo ballen vekk foran nesa til Everton-innbytter Duncan Ferguson etter ti minutter av andre omgang.

  Fire minutter seinere gikk Ferguson i bakken i feltet, igjen etter duell med Silvestre, men denne gangen gjorde dommeren trolig rett i å la spillet gå. Ferguson falt veldig enkelt.

  Det ville også vært et ran om Everton hadde tatt full pott. Manchester United var jevnt over best i middagskampen som var utsatt fra sist onsdag. Engelskmennene har fri fra jobb i dag som avslutning på Bank Holiday Weekend.

  United hadde imidlertid ikke marginene på sin side foran mål. Cristiano Ronaldo skøyt i treverket i det 54. spilleminutt. Alan Smith traff stolpen halvveis i andre omgang. Everton-stopper Alan Stubbs stusset mot eget mål og traff oppå tverrliggeren fire minutter før slutt på ordinær tid, men keeper Nigel Martyn kontrollerte nok uansett ballen over mål.

  To minutter seinere kunne Paul Scholes avgjort etter innlegg fra innbytter David Bellion, men det var ikke Uniteds dag. Halvvolleyen fra Scholes klasket også i stolpen.

  Dermed holder Everton fortsatt dagens motstander bak seg på tabellen.

FRISPARK:</B> Dommeren så at Tony Hibbert felte Ronaldo, men gikk glipp av en grov hands fra Mikael Silvestre i feltet. United var best og burde også scoret, men kunne bare skylde på seg selv for skuddene i stanga i stedet for i nettet.