Målløst på Ullevaal

Vålerenga og Rosenborg styrte hver sin omgang, men klarte ikke å score på Ullevaal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vålerenga hadde spillet og sjansene i første omgang, mens Rosenborg overtok initiativet etter pause.

Petter Belsvik kunne utliknet Odd Iversens scoringsrekord allerede i første spilleminutt. Plutselig hadde Vålerenga-spissen ballen i beina, men skuddet gikk godt over mål.

- Jeg fikk en sjanse med en gang, som jeg burde utnyttet. Jeg ble litt forfjamset og var ikke klar over at ballen var i beina mine, så jeg veivet den over. Jeg var vel ikke blitt helt varm enda, fleipet Belsvik til TV2 etter kampen.

Vålerenga-spissen sier han er middels fornøyd med uavgjort.

- Jeg synes vi hadde flest sjanser, selv om RBK vel hadde de største i andre omgang.

Nils Arne Eggen ble også spurt om han var fornøyd med kampen.

- Nei, sier trøndersjefen bastant.

- Det var en meget dårlig fotballkamp, og det gjaldt begge lag. Vålerenga hadde et voldsomt trøkk til å begynne med. Vi var overrasket over at de til tider spilte med bare tre bak. Etter at vi la om, kom vi mer med.

Omleggingen RBK-treneren viser til kom etter en halvtime. En tydelig misfornøyd Hassan El Fakiri måtte tusle av banen, Dag Frode Hornseth kom inn, og Rosenborg la om fra sin 4-4-2 til den gamle 4-3-3/4-5-1-varianten.

Det gjorde at Rosenborg kom med i kampen, og etter pause hadde Vålerenga knapt en sjanse, mens Harald Brattbakk hadde en kjempesjanse, men bommet på mål.

- Angrepsmessig var dette alt for dårlig, oppsummerer Nils Arne Eggen.

Lyn kan skaffe seg ti poengs ledelse på de regjerende seriemestrene med seier mot Stabæk på Nadderud mandag.

BYTTET UT ETTER EN HALVTIME: Hassan El Fakiri fikk bare testet Ullevålgrsset i en halvtime i kveld. Da ble han byttet ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer